Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις

Electron55

Η εταιρεία electron55 είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας τεχνικών πεδίου, με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που αφορούν την κατασκευή, επισκευή και συντήρηση ηλεκτρομηχανολογικών έργων.

Η μακρόχρονη εμπειρία και η υψηλή εξειδίκευση αποτελούν εγγύηση για τους πελάτες μας . Οι προσφερόμενες υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του πελάτη, προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης και σύνταξη εκθέσεων για την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης ή του κτιρίου σας , γρήγορη και οριστική αποκατάσταση βλάβης.

Διαθέτουμε σύγχρονα όργανα και εργαλεία, τα αποτελέσματα των οποίων δίνουν πρακτική επιβεβαίωση μειώνοντας παράλληλα τους χρόνους αναγνώρισης και αποκατάστασης βλαβών. Από την θεμελιακή γείωση μέχρι τα έξυπνα κτίρια και από τον απλό λαμπτήρα μέχρι τα P.L.C είμαστε εδώ για να προσφέρουμε λύσεις και να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις των πελατών μας.

Αν ψάχνετε για ηλεκτρολόγο στη Θεσσαλονίκη, είτε είστε ιδιώτης ή επαγγελματίας, επικοινωνήστε μαζί μας. Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία, από την πιο απλή έως της πιο πολύπλοκη.