Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει υπεύθυνα τη μελέτη,
την κατασκευή καθώς και τη συντήρηση ηλεκτρικών έργων.
Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων
μας καθιστά ικανούς να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες
και ηλεκτρικά έργα υψηλής ποιότητας.

Αντιμετωπίζουμε οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εγκατάσταση με υπευθυνότητα και προσεκτικό σχεδιασμό, είτε πρόκειται για βιομηχανικό χώρο, είτε για μία κατοικία, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι δεν θα προκύψουν μελλοντικά βλάβες στο ηλεκτρολογικό δίκτυο.

Στην electron55, το έμπειρο προσωπικό μας, διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία, επιτρέποντας έτσι να παραδίδουμε έργα που ανταποκρίνονται στις πιο σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες, πάντα μέσα στους απαιτούμενους και συμφωνημένους χρόνους, παρέχοντας παράλληλα όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις.

Ηλεκτρολογική εγκατάσταση κατοικιών

Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση ενός σπιτιού, αποτελεί ένα από τα πιο βασικά μέρη της κατασκευής του, γι’ αυτό ακριβώς το λόγο, απαιτεί την τήρηση αυστηρών προτύπων ασφαλείας, υψηλής ποιότητας ηλεκτρολογικό υλικό και σωστό σχεδιασμό και υλοποίηση από έμπειρο ηλεκτρολόγο.

Τα σύγχρονα σπίτια έχουν τεράστιες ανάγκες σε ενέργεια, αφού οι συσκευές που χρησιμοποιούν ρεύμα ολοένα και αυξάνονται. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία όλων αυτών των συσκευών, απαιτείται ένα αρκετά εκτεταμένο ηλεκτρολογικό σχέδιο και η εγκατάσταση σωληνών και καλωδίων εσωτερικά των τοίχων.

Έπειτα από μελέτη που θα διενεργήσει ο τεχνικός μας στο χώρο σας, θα σας δοθεί η δυνατότητα να γνωρίζετε:

1. Την τελική εικόνα που θα έχει η ηλεκτρολογική εγκατάσταση μέσω του ηλεκτρολογικού σχεδίου
2. Τον τρόπο και τον χρόνο που θα χρειαστεί για να ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες
3. Ο εξοπλισμός και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για την ολοκλήρωση του έργου.
4. Το συνολικό κόστος

Ηλεκτρολογική εγκατάσταση επαγγελματικών χώρων

Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση ενός επαγγελματικού χώρου έχει υψηλότερες απαιτήσεις, στην ενέργεια, τον φωτισμό και την ασφάλεια. 
Επιπλέον είναι απαραίτητο να τηρηθούν όλοι οι κανόνες εκείνοι που ορίζει το εκάστοτε νομοθετικό πλαίσιο.

Η εταιρεία μας, κατανοώντας τις ανάγκες κάθε επαγγελματία, αναλαμβάνει τη μελέτη και την κατασκευή της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης σε καταστήματα, βιομηχανικούς χώρους, βιοτεχνίες κτλ, πάντα με γνώμονα την λειτουργικότητα και το υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα.

  1. Αναλύουμε τις ανάγκες σας και μελετάμε το χώρο
  2. Σας ενημερώνουμε για τη νομοθεσία και τους κανονισμούς που ισχύουν και αφορούν την επιχείρηση σας
  3. Σχεδιάζουμε το χρονοδιάγραμμα των εργασιών, τηρώντας όλες τις προθεσμίες με συνέπεια, προκειμένου να παραδώσουμε το έργο μέσα στον καθορισμένο χρόνο που θα συμφωνηθεί.

Θέλετε να ζητήσετε μία προσφορά για ηλεκτρολογική εγκατάσταση;